29 mar 2008, 0:32

Надежда 

  Poesía » De amor
757 0 2
Дъжд навън вали, дъжд силен и проливен, също като в моята душа,
черен облак премина и всичко в мене потопи и наводни,
но това пречисти всичко лошо в мен и ме накара да съзря света,
накара ме да осъзная някои неща и ме направи по-добър!!!!
След дъжда се появи дъга и ми даде надежда тя, че всичко
може рано или късно да се нареди и живота ми да се промени!!
По дъгата се спусна ангел и ми показа що е любовта и запали
огъня в сърцето ми и той гореше силно и опустошително!!
Но огънят изгори всичко вътре в мен и ми показа що е болка,
а не наслада от любовта и ето, че отново сам стоя и се моля аз
дали отново съдбата ще ми даде крила, за да мога аз да продължа!!

© Юли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??