20 jul 2008, 14:09

Надежда 

  Poesía » Filosófica
868 0 18
 

Надеждата последна си отива,

защото е от извора вода,

докосва те с ръката си игрива,

разпръсква нежна светлина.

 

Надеждата последна си отива,

защото е от огъня искра,

сияйна и красива самодива,

пристигнала от тайнствена гора.

 

Надеждата последна си отива,

защото е на болката сестра,

прегръща я, за да и вдъхне сила

и предвещае приказна съдба.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??