1 ene 2008, 20:47

Надежда... на капки 

  Poesía
569 0 12

  

 

Събирам капки надежда

                       в ръцете си;

а шепите ми - толкова крехки -

                   така малко побират...

На талази попивам надежда

                        в сърцето си;

то поне - така необятно -

           във себе си цяла Вселена

                   на капки събира...

 

 

ЧНГ на всички!!! Щом е пълна с надежда - има надежда;) 

Много Любов! И по много от най-Многото за всички тук: Вдъхновение:)))

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??