Свят забързан сив и скучен.
Свят във облаци обвит.
А във всеки ъгъл дебне,
нечий скрупул неразвит.
Всеки склонен да убива...
Всеки склонен на лъжи.
И с лъжите той успява,
някой друг да натопи.
- Свят обвързан с немотия,
с глад, лъжа и страх...
Свят, тъй пълен със истерия,
че от нея блика гняв...
Гняв... Към другите, различни!?
Хората със слънчеви души.
Хора със усмивки живи
и с надеждата една.
Че в искрата малка жива...
има много топлина.
© Ангел Todos los derechos reservados