8 мая 2014 г., 22:42

Надежда в сивотата 

  Поэзия » Гражданская
357 1 0

Свят забързан сив и скучен.

Свят във облаци обвит.

А във всеки ъгъл дебне,

нечий скрупул неразвит.

Всеки склонен да убива...

Всеки склонен на лъжи.

И с лъжите той успява,

някой друг да натопи.

- Свят обвързан с немотия,

с глад, лъжа и страх...

Свят, тъй пълен със истерия,

че от нея блика гняв...

Гняв... Към другите, различни!?

Хората със слънчеви души.

Хора със усмивки живи 

и с надеждата една.

Че в искрата малка жива...

има много топлина.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??