26 oct 2013, 17:39

Надежда за живот 

  Poesía » Otra
362 0 0

Надежда за живот

 

Счупени парчета живот.

Времето боли от безверие.

От мизерия, отчаяние и упреци.

Пропукани илюзии гризат очаквания

бездомни. Болка. Преглътнати рани,

измълчани мисли и думи боси

се гонят в зашлевената тишина.

Съдбата подрежда истини и животи.

 

Тогава едничка пътечка 

става надеждата. Събери се,

обичай и продължи смело напред.

Капнала сълза, прошепнат стих

и две ръце, нежни и сбъднати,

които сила и любов ти дават.

 

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??