14 abr 2023, 19:24

Надеждата 

  Poesía » Filosófica
362 1 4

Когато никой до теб не застава,

когато никой ръка не подава, 

а толкова нужна е тя

за теб тук и точно сега,

 

тогава Надеждата се явява,

ръката ти хваща и те спасява!

Надеждата води те през всяка беда

и надеждата често ти дава крила! 

 

А надеждата какво ли е тя? 

Понякога е блестяща сълза, 

друг път е лъч светлина

или просто дума една... 

 

И всеки път надеждата е тази, 

която вярата в теб и мен пази, 

вярата, че можем да успеем, 

вярата, че можем да живеем! 

 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??