25 oct 2016, 12:43

Надир 

  Poesía » Filosófica
638 1 0

Промяна, измяна
по хоризонтала,
разнопосочни вектори,
нелепо

линията права
стратифицира се на сектори.
Позиционно в крепост
глупост съдим, глупост правим,
тревожни в бягство
по-слаби сме от всякога.
В тълпата – извинение
и заключение във параноя
идентичност в егоизъм – пречка
и патерица за опора.
Погледът към хоризонта
ограничен едноизмерно
Няма горе, все надолу
Зенитът е надир на безчовечност.

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??