25 окт. 2016 г., 12:43

Надир 

  Поэзия » Философская
611 1 0

Промяна, измяна
по хоризонтала,
разнопосочни вектори,
нелепо

линията права
стратифицира се на сектори.
Позиционно в крепост
глупост съдим, глупост правим,
тревожни в бягство
по-слаби сме от всякога.
В тълпата – извинение
и заключение във параноя
идентичност в егоизъм – пречка
и патерица за опора.
Погледът към хоризонта
ограничен едноизмерно
Няма горе, все надолу
Зенитът е надир на безчовечност.

© Счетоводител Храбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??