4 sept. 2019 22:20

Надниквам в чудния Ти план 

  Poesía » Otra
297 5 6

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
 • Милена, радвам се че стихотворението ми ти е въздействало по този начин! Благодаря за хубавите думи!
 • след < 1 мин
  Любовта от Бога и към Бога се лее в твоя стих и ни показва чудния Божествен план в творението, в светлина, която капе през пръстите ти, "милувка в тишината на води","ухаещи планински, чисти звуци", "по тънък лед се люшват цветове", стъпки на сърни и "нощния покой на скални птици"! А това е чиста съкровена молитва, отправена към Твореца
  "Красива гледка Ти ми подари,
  отдъхвам в нея сладко и дълбоко.
  Милувка в тишината на води,
  отпивам всеки миг издигащ ме високо."
  Откъснах се от земния суетен шум и и се пречистих в твоя стих!! Усетих Божието величие, любов и благост! Божията благодат, милост и прошка!
 • Благодаря за избора ти в "любими", Кате! Желая ти успех и благословения!
 • Благодаря за присъствието ти, Гавраил! Бъди благословен!

  Безкрайно щастлива се чувствам от твоя прочит, мила Руми! Много ме радва това, че си видяла основната идея в скромния ми стих! Благодаря ти от цялото си сърце! Пожелавам ти да продължаваш да ни изненадваш и радваш с прекрасното си творчество!

  Благодаря и на избралите стиха ми в „любими”!
  На всички, които прочетохте и оценихте, най- сърдечно, ви поздравявам за днешния празник! Желая ви нестихващо творческо вдъхновение! Бъдете благословени!
 • Прекрасно, е меко казано, но ти толкова добре си описала всичко, Мария, че друго не ми остава, освен да те аплодирам! Когато само надникваме в чудния план на Твореца, виждаме колко е съвършен, а дори не смея да си представя какво ще е ако имаме възможност да видим всичко това през Неговите очи! Искрено те поздравявам!
 • Много романтика!
Propuestas
: ??:??