16 jul 2019, 9:44

Надпис 

  Poesía » Otra
691 3 2

Както вятърът търси посока,
както капката търси потока,
тъй човек път към другите търси.

 

Както рибата търси дълбокото,
както птицата търси високото –
тъй човек самотата си търси.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??