16 июл. 2019 г., 09:44

Надпис 

  Поэзия » Другая
697 3 2

Както вятърът търси посока,
както капката търси потока,
тъй човек път към другите търси.

 

Както рибата търси дълбокото,
както птицата търси високото –
тъй човек самотата си търси.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??