26 mar 2010, 20:37

Надземни тунели 

  Poesía
480 0 1

НАДЗЕМНИ ТУНЕЛИ

 

Събуждането  е  тягостна  роля.

В  сънното  тяло  времето спира,

преливат  чужди  измерения.

Душата  надземни  тунели  прелита,

слива спиралата  с  друга.

Открехвам  стара  кутия,

в същата  роба  се  вмъквам…

Не  познах  светлината –

един  молец

платното  на  нощта

изгризал.

© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??