24 ene 2009, 17:55

Нагаута (моряшка) 

  Poesía » Formas orientales
516 0 1
Звезден прах има
по пътеките лунни.
Малки русалки
с него играят си.
Морските нимфи
за дарове пазят го.
Самотен моряк
на палуба сепна се.
Ромът бе свършил.
„Какво, по дяволите...?”
Дяволи триста
в главата му има.
През годините
от злото го пазеха.
За красотата,
уви, нищо не знаят.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??