24.01.2009 г., 17:55 ч.

Нагаута (моряшка) 

  Поезия » Източни форми
518 0 1
Звезден прах има
по пътеките лунни.
Малки русалки
с него играят си.
Морските нимфи
за дарове пазят го.
Самотен моряк
на палуба сепна се.
Ромът бе свършил.
„Какво, по дяволите...?”
Дяволи триста
в главата му има.
През годините
от злото го пазеха.
За красотата,
уви, нищо не знаят.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??