13 ago 2009, 12:33

Нагаута (мъртви цветя) 

  Poesía » Formas orientales
669 0 12

Цветя продаваш.

Цветя без корен, мъртви.

Не те ли е страх?

Риск е да продаваш смърт.

Казваш, гладна си.

Аз ли не те разбирам?

Години наред

броях стотинките.

Но те, цветята,

неопрашени още,

без корена си

клюмат с глави.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??