27 ago 2009, 22:30

Нагаута (нашето море) 

  Poesía » Formas orientales
595 0 9

Нашето море
ни посрещна с ласка.
Дарове скъпи
бе запазило за нас.
По скалите му -
корморани бдителни.
По пясъка му --
раковини безбройни.
Във водите му -
нов свят, за нас двамата.
По вълните му -
пяна омайваща ни.
...
Нашето море
ни проводи с обич
и обеща ни
търпеливо да чака
да се завърнем
догодина - същите.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??