21 mar 2015, 19:25

Нагоре 

  Poesía » De amor
285 0 0

Всеки ден започва с теб,

мислите ми нямат шалтер

и не мога да ги спра,

думите ми нямат тапа,

постоянно ги разливам,

непослушни са като шампанско,

и текат по пода и стените,

по лицето ти,

щипят ти небцето

и те гъделичкат.

 

Всеки ден започва с теб –

слушам розови песни

в сивото си ежедневие,

разминавам се със спрели хора,

отминавам

и изчезвам,

все по-нагоре…

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??