Наивно ли е да си влюбен?
Наивно ли е да преследваш любовта?
А когато се почустваш изгубен,
кой близък ще ти подаде ръка?
Толкова е лесно да потънем,
в мрака на безнадеждността!
От там как да се върнем,
обратно и да търсим любовта?
Живота не престава да ни удря!
Отронва се сълза и пак сълза!
А нашата душа жадува,
за смях, любов и топлина!
© Дора Гочева Todos los derechos reservados