31 jul 2006, 17:21

Наивност 

  Poesía
792 0 8
Оптимизмът ми си бе наивност.
На хората доверие раздавах.
Усмихвах се!И всеки  поздравявах...
Опарих се!
Затворих себе си в черупка...
Прежалих те!
И теб и глупавата ти постъпка!
Приятели?
Дали все още има истински...
Оправих се!
Намерих приятелка с постъпки искрени!

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??