Няма да забравя тези цветя,
които така и не ги получих.
Най-дълго ще помня това
което така и не се случи...
Най-много ме нарани нежността,
която така и не ми показа,
а най-силно ме заболя
от думите, които не каза...
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados