14 dic 2007, 7:54

Най-чистият сняг 

  Poesía » Civil
938 0 14

Ние - всезнаещите,

ще си отидем неразбрали,

защо най-чист е снегът,

там, където деца са играли...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??