Dec 14, 2007, 7:54 AM

Най-чистият сняг 

  Poetry » Civilian
936 0 14

Ние - всезнаещите,

ще си отидем неразбрали,

защо най-чист е снегът,

там, където деца са играли...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??