16 jul 2009, 14:44

Най-дълбокият корен 

  Poesía » Odas y poemas
1569 1 15

Най-дълбокият корен

 

В мен е пуснало дълбоко

корените си доброто.

Дар божествен за душата,

то е Раят на Земята.

 

Малко зрънце бе,

но поих го - да расте

силно и красиво,

на времето неподатливо.

 

Бурите не го сломиха,

а за битки го калиха,

да преборва злото

Винаги да тържествува то -

Доброто...

© Петя Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??