16.07.2009 г., 14:44 ч.

Най-дълбокият корен 

  Поезия » Оди и поеми
1564 1 15

Най-дълбокият корен

 

В мен е пуснало дълбоко

корените си доброто.

Дар божествен за душата,

то е Раят на Земята.

 

Малко зрънце бе,

но поих го - да расте

силно и красиво,

на времето неподатливо.

 

Бурите не го сломиха,

а за битки го калиха,

да преборва злото

Винаги да тържествува то -

Доброто...

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??