20 dic 2016, 22:19

Най - голямото ми желание... 

  Poesía » De amor, Verso libre
909 1 3

 

 

Ако живота ми даде

право на три желания,

ще запаля свещичка

ще затворя очите си...

 

И ще си пожелая само

отново да те позная,

отново да те обичам,

отново да те усетя щастлив.

© Мелани Todos los derechos reservados

Най-голямото нещо, което ми се е случило, благодаря ти, че ми се случи...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??