20.12.2016 г., 22:19 ч.

Най - голямото ми желание... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
901 1 3

 

 

Ако живота ми даде

право на три желания,

ще запаля свещичка

ще затворя очите си...

 

И ще си пожелая само

отново да те позная,

отново да те обичам,

отново да те усетя щастлив.

© Мелани Всички права запазени

Най-голямото нещо, което ми се е случило, благодаря ти, че ми се случи...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??