29 may 2012, 10:55

Най-горчивата отрова 

  Poesía » De amor
657 0 0

Сякаш искаш да си тръгнеш,

затвори отвън вратата!

Няма в прага да се спънеш,

не си гледай във краката!

 

Погледни ме във очите,

няма да се разболееш!

Съкрати ми много дните,

бързаш чак да го полееш!

 

И недей да се тревожиш,

заминавай, хайде сбогом!

Сложила съм ти във джоба

най-горчивата отрова...

 

Щом си бръкнеш във палтото,

край със твойто мъжко его!

Ще намериш снимка в джоба,

как целувам страстно... него!

 

© Ивайла Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??