Сякаш искаш да си тръгнеш,
затвори отвън вратата!
Няма в прага да се спънеш,
не си гледай във краката!
Погледни ме във очите,
няма да се разболееш!
Съкрати ми много дните,
бързаш чак да го полееш!
И недей да се тревожиш,
заминавай, хайде сбогом!
Сложила съм ти във джоба
най-горчивата отрова...
Щом си бръкнеш във палтото,
край със твойто мъжко его!
Ще намериш снимка в джоба,
как целувам страстно... него!
© Ивайла Тодорова All rights reserved.