13 feb 2011, 23:03

Най-хубавата песен на поета 

  Poesía » De amor
1381 0 14

 

Ела до мен. Мълчи като небе.

Отронвай тихи капки обич.

Лозница кехлибарена да върже

и с тежки гроздове да преплете,

налятите от сладост наши устни.

А ти мълчи. Мълчи като небе,

преди да е отронило комети.

От светлината им ще се роди

най-хубавата песен на поета.

Ще опияни земята и небето.

По мълчаливите слова-пътеки

ще броди тихо Свети Валентин.

 

 

Поздравявам всички с празника на Любовта!:)!

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??