8 feb 2014, 17:10

Най-красивата награда 

  Poesía » Para niños
754 0 1

С руси къдрави коси,

с очи големи тъмнооки,

с краченца боси,

радост то на мене най ми носи.

 

С усмивка като изгрев слънце,

с весел смях идващ от сърце.

Тича, по поляните ме гони,

пада, но голям е,

той сълзи няма да пророни.

 

Детето, това малкото, което

Бог ни даде от небето.

Моята истинска наслада,

най-красивата награда!

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Детето ми е най-голямото и истинско нещо в клетия живот мой! Да са ни живи и здрави!
Propuestas
: ??:??