8.02.2014 г., 17:10 ч.

Най-красивата награда 

  Поезия » За деца
743 0 1

С руси къдрави коси,

с очи големи тъмнооки,

с краченца боси,

радост то на мене най ми носи.

 

С усмивка като изгрев слънце,

с весел смях идващ от сърце.

Тича, по поляните ме гони,

пада, но голям е,

той сълзи няма да пророни.

 

Детето, това малкото, което

Бог ни даде от небето.

Моята истинска наслада,

най-красивата награда!

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Детето ми е най-голямото и истинско нещо в клетия живот мой! Да са ни живи и здрави!
Предложения
: ??:??