28 ago 2007, 21:32

Най- нежните ласки 

  Poesía
825 0 6
Нежен полъх усещам в нощта -
в мрака ме изгарят очите ти,
забравям за миг за всяка тъга,
изгубвам се  бавно в ръцете ти.

Минута отричам, но после утихвам -
ти владееш душата ми,
дори уморена, аз пак се усмихвам,
забравям със теб самотата си.

" Обичам те!" искам да изкрещя
и целият свят да го знае!
Няма от мен по-щастлива в света -
завинаги нека така е!

Сълзите горчиви със устни изтривай,
най-нежните ласки за мен запази
и всичко за теб ще направя, да знаеш,
за нас ще се боря дори през сълзи.

С усмивка до теб ще се будя щастлива,
сърцето ми нека от страст да гори,
тогава със радост от любовта ни красива
на нещастните, знай, ще дарявам дори! 

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??