Най-обичам у дома,
с малка книжка във ръка,
да поседна, хей така,
приказчици да чета.
На рожденния ми ден,
всички близки да са с мен
и подарък да получа,
ново стихче да науча.
Чакам този ден рожден,
със подаръци за мен,
тъй с децата да играя,
както само аз си зная.
На Яна
© Анна Станоева Todos los derechos reservados
Поздрав,мила и прегръдка!