28.05.2007 г., 16:30 ч.

Най-обичам (за малки и пораснали) 

  Поезия » За деца
1087 0 4

                                                            
                                       
                                                         Най-обичам у дома,
                                                         с малка книжка във ръка,
                                                         да поседна, хей така,
                                                         приказчици да чета.

                                                         На рожденния ми ден,
                                                         всички близки да са с мен
                                                         и подарък да получа,
                                                         ново стихче да науча.

                                                        Чакам този ден рожден,
                                                         със подаръци за мен,
                                                         тъй с децата да играя,
                                                         както само аз си зная.

                                                                                  На Яна


                                                                                              

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??