4 ago 2020, 11:24  

Най-прекрасна си! 

  Poesía » De amor
560 0 0

Заключен в мрачен затвор,

далеч от пролет и лъчи,

копнея за нежност и простор,

но душата ми за теб тъжи.

 

И сънувам хубава песен -

ангелите пеят в хор,

твоят ритъм е чудесен,

най-прекрасна си, няма спор!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??