Aug 4, 2020, 11:24 AM  

Най-прекрасна си! 

  Poetry » Love
562 0 0

Заключен в мрачен затвор,

далеч от пролет и лъчи,

копнея за нежност и простор,

но душата ми за теб тъжи.

 

И сънувам хубава песен -

ангелите пеят в хор,

твоят ритъм е чудесен,

най-прекрасна си, няма спор!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??