4.08.2020 г., 11:24 ч.  

Най-прекрасна си! 

  Поезия » Любовна
558 0 0

Заключен в мрачен затвор,

далеч от пролет и лъчи,

копнея за нежност и простор,

но душата ми за теб тъжи.

 

И сънувам хубава песен -

ангелите пеят в хор,

твоят ритъм е чудесен,

най-прекрасна си, няма спор!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??