15 sept 2020, 8:52

Най-прекрасното вълшебство 

  Poesía » De amor
457 0 0

Фея спуска се от небесата

сред рози в моя сън.

Тя най-хубава е от чудесата,

ден сменя нощ навън.

 

Като ангел сред злото

тя ще целуне моето чело.

Още вярвам в доброто,

че тя ми е крило.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??