15 сент. 2020 г., 08:52

Най-прекрасното вълшебство 

  Поэзия » Любовная
416 0 0

Фея спуска се от небесата

сред рози в моя сън.

Тя най-хубава е от чудесата,

ден сменя нощ навън.

 

Като ангел сред злото

тя ще целуне моето чело.

Още вярвам в доброто,

че тя ми е крило.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??