6 nov 2021, 8:58

Най-щастливите моменти 

  Poesía » Para niños
509 2 4

 

Помощница на мама – малка,

с престилчица и със бъркалка.

В брашното бъркам бързо – ето,

посипах си дори нослето.

 

Тортичка ще изпечем,

ще ѝ сложим много крем.

Щом си дойде вкъщи татко,

ще си хапнем сладко, сладко!

 

И от шарена хартия

цве́тенца ще си направим,

същите ще са кат’ тия,

дето баба днес набра ми.

 

Толкова обичам с мама,

с татко, с батко да играя.

Но понякога мечтая

да порасна по-голяма!

 

С мама двечките да ходим

на сладкарница, във парка.

С часове да си говорим

приказки омайни, сладки!

 

Мама моя е закрила.

Най-добрата! Толкоз мила!

Обичта ѝ е безкрайна,

истинска и всеотдайна!

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??