22 ene 2006, 22:17

НАЙ-СЛАДКАТА ИГРА! 

  Poesía
861 0 9
Любовта  за теб е игра,
една проста лъжа.
Но има ли друга,
тъй сладка игра?
Има ли по-непорочна лъжа?
По-неземно чувство на Земята,
завладяващо така сърцата?

© Жеже Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??