22 янв. 2006 г., 22:17

НАЙ-СЛАДКАТА ИГРА! 

  Поэзия
842 0 9
Любовта  за теб е игра,
една проста лъжа.
Но има ли друга,
тъй сладка игра?
Има ли по-непорочна лъжа?
По-неземно чувство на Земята,
завладяващо така сърцата?

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??