26 jul 2012, 23:24

Най-сладкият белег си ми ти 

  Poesía » Erótica
2592 2 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Знам, способен си на всичко,

което може да ме подлуди,

ръцете ми да връзваш искам,

за да не мога да ти кажа "спри".

 

Очаквам леки грубости в леглото,

и след бурен секс да имам синини,

но знам, че няма да боли, защото 

най-сладкият белег си ми ти.

 

Целувай всяка част от мен,

не спирай 

и перверзни мисли провокирай,

нека от тази луда страст 

да изпадаме в екстаз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??