Jul 26, 2012, 11:24 PM

Най-сладкият белег си ми ти 

  Poetry » Erotic
2583 2 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Знам, способен си на всичко,

което може да ме подлуди,

ръцете ми да връзваш искам,

за да не мога да ти кажа "спри".

 

Очаквам леки грубости в леглото,

и след бурен секс да имам синини,

но знам, че няма да боли, защото 

най-сладкият белег си ми ти.

 

Целувай всяка част от мен,

не спирай 

и перверзни мисли провокирай,

нека от тази луда страст 

да изпадаме в екстаз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??