12 ene 2011, 15:30

Най-сладкият плод 

  Poesía » De amor
993 0 11

 

 

----------

Знаех, че в теб някой ден ще се влюбя!

Очите ти - сини светкавици мятат...

Обичам те! - нямам нищо за губене.

От тебе взех ябълка. Не от змията.

 

И харесах... Беше толкова вкусна!

Още усещам върху устните сока...

Поднесен от теб (омайващ изкусно),

като вятърен порив ме понесе, високо...

 

Ненаситно те пия! Плодовете обичам,

дори да виреят в леха "забранени".

Сладък спомен  по мене се стича!

Не си тръгвай... остани още... до мене!

 

--------

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??