----------
Знаех, че в теб някой ден ще се влюбя!
Очите ти - сини светкавици мятат...
Обичам те! - нямам нищо за губене.
От тебе взех ябълка. Не от змията.
И харесах... Беше толкова вкусна!
Още усещам върху устните сока...
Поднесен от теб (омайващ изкусно),
като вятърен порив ме понесе, високо...
Ненаситно те пия! Плодовете обичам,
дори да виреят в леха "забранени".
Сладък спомен по мене се стича!
Не си тръгвай... остани още... до мене!
--------
© Станислава Все права защищены
Весе,разхождаш се,а..