Ако имах сили да извикам,
щеше ли да чуеш?
Ако можех аз да се затичам,
щеше ли след мен да тръгнеш?
И да бях опитала да си призная
пред погледа ти светъл,
щеше ли да бъде краят
на един миг изтекъл?
© Сара Todos los derechos reservados