Jun 24, 2011, 9:57 AM

Накратко 

  Poetry » Love
586 0 0

 

 

 

 

Ако имах сили да извикам,

щеше ли да чуеш?

Ако можех аз да се затичам,

щеше ли след мен да тръгнеш?

И да бях опитала да си призная

пред погледа ти светъл,

щеше ли да бъде краят

на един миг изтекъл?

 

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??