22 abr 2022, 19:04

Накратко за нас 

  Poesía » De amor
228 1 4

Плача те. Пия те. Страдам те.

Труден си. Любим си ми. Мой си.

Искам те. Имам те. Давам те.

Познавам те. Търся те. Кой си?!

 

Събуждаш се. Мислиш ме. Спиш.

Твоя съм. Губиш ме. Имаш ме.          

Прегръщаш. Говориш. Мълчиш...

С мен си. Отдръпваш се. Искаш ме. 

                     

Търсим се и се намираме,

а после отново се губим.

От битовизми умираме,

възкръсваме като се любим.

© Ива ВалМан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??